Hejka! 🙂
Moja miłość do burczymiwbrzuchu.pl nie ustaje i mam nadzieję, że kiedyś uda mi się zarazić do tej strony wszystkich Was! 🙂 Dwa tygodnie temu mój piękny, wolny niedzielny poranek stał pod znakiem szparagów. Postanowiłam stoczyć się z łóżka już o 8 i zacząć robić croissanty z pleśniowym serem i szparagami. Przepis banalnie prosty, a przygotowanie bardzo szybkie- idealne danie na pyszne śniadanie! Oczywiście obawa była przed użyciem mojego beznadziejnego piekarnika ( jakbyście na przykład po wakacjach kupowali sobie pierwsze studenckie mieszkanie i zastanawialibyście się nad kupnem piekarnika- to nigdy, ale to nigdy nie kupujcie niczego z firmy mastercook, a tym bardziej modelu mastercook effective! ) … ale nawet z tym sprzętem, o dziwo, wyszło naprawdę pysznie! Dokładny przepis podany oczywiście TUTAJ . Ja u siebie zmieniłam jedynie parmezan na mozzarelle 🙂 Podawane na ciepło i na zimno, ale w tym pierwszym wariancie smakuje o wiele lepiej! 🙂
Kto się skusi? 🙂
Buziaki! :*
Bardzo ciekawie wygląda, pewnie tak samo smakuje! 🙂
MÓJ BLOG – KLIKNIJ 🙂
Muszę przyznać, że całkiem oryginalne połączenie…
wyglądają przepysznie!